Het Huttendorp 

in BleiswijkSponsoring bedrijf

Wilt u als bedrijf een bijdrage leveren aan onze organisatie, om zo ook dit jaar weer een geweldige week neer te zetten? Wij hebben de volgende 'standaard' pakketen waar u makkelijk uit kunt kiezen. Natuurlijk kunnen wij ook in gesprek met u / uw bedrijf om te bespreken waarmee u ons kunt helpen. 

Bij sponsoring zal de hele week uw logo, en die van alle andere sponsors, te zien zijn op de TV die wij in de tent hebben hangen.

Ziet u een pakket die u aanspreekt, of heeft u zelf een leuk idee? U kunt ons bereiken op: facturen@jeugdspeelweek.nl of bellen naar onze coördinator Sponsoring, Jan van Giessen op 06-30666418


Pakket 1: Advertentie
€ 125,-
Hiervoor krijgt u een advertentie in ons boekje. Dit boekje wordt uitgedeeld aan alle bassischool kinderen in Bleiswijk. Hier staat het programma in van de hele week. De advertentie bedraagt een grote van een a6.

Let op, er zijn maar een maximaal aantal advertenties beschikbaar in het boekje. Vol=vol.
Voor 2024 zijn er nog maar enkele plekken beschikbaar

Pakket 2: Rondje ijs
€ 150,-
In de week zelf zullen wij elke dag het terrein op lopen met ijs voor alle kinderen. Bij dit rondje zal door onze vrijwilligers kenbaar gemaakt worden door welk bedrijf dit medemogelijk gemaakt wordt. 

Pakket 3: Activiteit
€ 250,-

Hiermee sponsort u een activiteit op het huttendorp. Bij deze activiteit zal daarom u logo te zien zijn met ; 'medemogelijk gemaakt door 'naam bedrijf'.

Pakket 4: Maatwerk
€ n.t.b
Samen kijken wij naar een passende sponsoring voor uw bedrijf 

Optie Vlag
€ 50,-
In onze grote tent vooraan het terrein kunnen wij uw bedrijfsvlag ophangen. Deze kunt u zelf bij ons komen afleveren en wij zullen er een mooi plekje voor zoeken.